Mat lagad

från grunden

All mat som kommer från Kök Nobel lagas från grunden

av kockar med lång erfarenhet!

ÖPPET VARDAGAR 11:30 - 14:00

               Meny V.18

Måndag: Lasagne al forno

Serveras med spenat, parmesanost och gremolata

 

Tisdag: Rostbiff med kall potatissallad

Serveras med salladslök, kapris och persilja

 

Onsdag : Stängd 1 maj

Vi bjuder på bra väder 

 

Torsdag: Grekiska Biffar

Serveras med rosmarinpotatis, tzatziki och primörer

 

Fredag: Cordon Bleu

Serveras med friterad potatis, rödvinssky och primörer

 

 

Veckans Vegetariska:

Svamplasagne: Serveras med spenat, parmesanost och gremolata

 

Veckans Veganska/vegetariska:Veganska köttbullar

Serveras med potatis, havre gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och persilja

 

Veckans sallad: Räksallad

Serveras med Provence sallad, crème fraiche och dill dressing, rödlök och citron

 

Alltid i köket :

Ceasar sallad

Halloumi sallad

 

Till lunchen ingår: sallad, nybakad bröd från bageriet,

Smör, kaffe och vatten.

OBS! Vid allergi vänligen fråga personalen

om vad maten innehåller!

Boka catering


Skriv till oss så kontaktar vi er.